Welkom bij Invest In Morocco

Wilt u een bedrijf starten of uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden in Marokko? Invest in Morocco begeleidt u als MKB-ondernemer bij het betreden én veroveren van de Marokkaanse markt. Wij beschikken over een ruime kennis van deze specifieke markt én over een jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers. Met deze gouden formule opent Invest in Morocco voor u de deuren tot succesvol ondernemerschap binnen interessante sectoren in Marokko. Bovendien brengen we u in contact met de juiste personen of instellingen.

Onze Specialisaties

Marktverkenning
Marktonderzoek
Bedrijfsvestiging

Kijk op de pagina ‘Diensten’ voor meer informatie over al onze diensten.

Over Redouan Boussaid

Redouan Boussaid

Redouan Boussaid

Directeur

Redouan Boussaid heeft Invest in Morocco opgericht in 2012 en begeleidt vanaf 2003 bestaande ondernemers en start-ups naar Marokko. Redouan heeft ondernemers begeleidt in uiteenlopende sectoren (agrarische sector, tourisme, retail) verspreid over heel Marokko. Zo zijn verspreid over heel Marokko bedrijven opgestart met de begeleiding van Redouan.

Invest in Morocco werkt nauw samen met een partnerorganisatie in Casablanca. Deze organisatie zorgt voor de begeleiding en ondersteuning bij het oprichten van het bedrijf en kan tevens lokaal marktonderzoek verrichten.

Na een intake gesprek wordt een strategie uitgestippeld voor de beste manier om de Marokkaanse markt te betreden. Redouan Boussaid brengt valkuilen en knelpunten in een vroeg stadium in beeld en schept een helder en eerlijk beeld over de haalbaarheid van de businesscase.