Investinmorocco

Verover de Marokkaanse markt

Core Diensten

Heeft u de ambitie om in het buitenland te ondernemen? Bij ons bent u aan het juiste adres om de Marokkaanse markt te veroveren. Wij helpen u op weg voet aan de grond te krijgen in dit prachtige, snel ontwikkelende land. U maakt gebruik van onze expertise en kennis van ondernemen in Marokko. Onze lokale aanwezigheid en ervaring binnen deze markt helpen u als ondernemer verder, daar waar handelsmissies en matchmakers stoppen. Alle benodigde handvaten over de Marokkaanse manier van zakendoen reiken wij u aan. En uiteraard helpen we u aan de juiste contacten. Daarnaast assisteren wij u bij de verschillende stappen die nodig zijn voor het betreden van de Marokkaanse markt of het opzetten van een bedrijf in Marokko. Wij bieden u altijd maatwerk aan.

 • Marktverkenning

  Met marktverkenning bent u snel op de hoogte van de ontwikkelingen op de Marokkaanse markt. U heeft binnen afzienbare tijd een overzicht van de belangrijkste marktspelers en contactpersonen. Zo achterhaalt u uw marktpotentieel in Marokko en kunt u de best mogelijke strategie ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen voeren wij een marktanalyse of een uitgebreid product- of marktonderzoek uit.

 • Marktonderzoek

  Wij helpen u met het vinden van de juiste handelspartner. Door onze lokale aanwezigheid beschikken wij over een groot netwerk waarmee wij u in contact kunnen brengen.

 • Bedrijfsvestiging

  Voor uw bedrijf of dochteronderneming in Marokko helpen wij u bij de oprichting. Ook kunnen we u van dienst zijn met de salarisadministratie van uw Marokkaanse medewerkers.

Overige Diensten

Naast marktverkenning, marktonderzoek en bedrijfsvestiging biedt Invest in Morocco nog meer. Zo kunnen wij samen met u kijken naar het financiële aspect, bieden wij onze hulp aan bij het vinden van de juiste gesprekspartners en wij kunnen u allerlei andere taken uit handen nemen.

 • Communicatie en Promotie

  Invest in Morocco helpt u bij het plaatsen van advertenties in Marokkaanse media of met het samenstellen van commerciële documenten (bijvoorbeeld brochures). Ook brengen wij u graag in contact met professionals op het gebied van marketing en communicatie.

 • Bemiddeling bij Financiering

  Voor het financieren van uw project zijn er twee mogelijkheden:

  • Bancaire leningen in Marokko
  • Subsidies vanuit de Nederlandse en Marokkaanse overheid

  Op basis van uw project geven wij advies of u in aanmerking komt voor externe financiering.

 • Afspraken en Begeleiding

  Wij kunnen afspraken voor u maken of contact leggen met diverse partijen, zoals:

  • Overheidsinstellingen;
  • Semioverheidsinstellingen;
  • Financiële instellingen of bedrijven;
  • Private instellingen.

  Tevens kunt u er voor kiezen om de betrokken instellingen onder begeleiding van een van onze consultants te bezoeken.

 • Vertegenwoordiging Bedrijfsactiviteiten

  Als u in Marokko wil ondernemen loopt u tegen allerlei zaken aan. In een beginstadium kost dit veel energie en is het zeer tijdrovend om voet aan de grond te krijgen in het land. De kosten zullen snel oplopen. Met ons bedrijf Invest in Morocco bieden wij Nederlandse bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vertegenwoordigingsdiensten. Wij nemen u allerlei taken uit handen zodat u niet vaak naar Marokko hoeft te reizen. U onderneemt voor 100% in het land, maar hoeft er niet steeds aanwezig te zijn. Zo houdt u tijd over om aan andere zaken te besteden.

 • Zakelijk Marokko

  Zakendoen in Marokko is vaak lastig door het taal- en cultuurverschil. Zelfs als de Marokkaanse partij Engels spreekt, is het toch goed om enige kennis over de gang van zaken in Marokko te hebben. Wij leveren u deze praktische service en kunnen zowel vertaling als culturele ondersteuning bieden.

Wat klanten van ons over ons zeggen

Ellen Langerak

Redouan is a very enthusiastic, financial expert who has a lot of experience in setting up international business with Morocco. He has helped me a lot to overcome the cultural differences and to sustain.

Ellen LangerakCEO MozobagsMozo Bags
Cor Geluk

Redouan has provided with his business partner in Morocco a first insight in doing business in Morocco. He made a good survey of our demands concerning to find new clients and possible partners on the field of complex urban design/planning. His partner took care the appointments in Morocco, with the right people, were planned for us. Alterations on the last moment were well communicated.

Cor GelukOwner at Juurlinkhttp://www.jeng.nl/